ترفندهای شبکه های اجتماعی

چگونه بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم ؟

واتس اپ یکی از پیام رسان‌های محبوب نزد ایرانیان است که قابلیت هایی، چون چت آنی، اشتراک گذاری عکس و برقراری تماس‌های تصویری دارد و میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند؛ بنابراین کاملا روشن است که در مواقعی تعدادی از این چند میلیون نفر تصمیم بگیرند ارتباط خود را با برخی مخاطبان سابق خود در واتس اپ قطع کنند و بهترین راه برای این کار بلاک کردن افراد است تا دیگر نه تماسی از آن‌ها دریافت کنید نه عکس و پیام‌های ناخواسته از آن‌ها بگیرید. اما چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم؟ آیا راهی هست که از این بابت مطمئن شد؟

چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم؟

اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم، چنانچه فرد مورد نظر زبانی به شما نگوید که بلاک تان کرده نمی‌توانید صد درصد از این بابت مطمئن شوید، اما چند راهکار در زیر آورده شده که میتوانید آن‌ها را بررسی کنید و بفهمید که در واتس اپ بلاک شده اید یا خیر؟

چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم؟

افراد به دو روش می‌توانند مخاطبان خود را در واتس اپ بلاک کنند:

اول در صورتی که تازه با هم چت کرده باشند
دوم اینکه اسم فرد مورد نظرشان در فهرست مخاطب‌های گوشی آن‌ها ذخیره شده باشد
اگر قبلا با فردی چت نکرده باشید یا آن فرد شماره موبایل شما را در گوشی خود ذخیره نکرده باشد نمی‌تواند شما را بلاک کند

برای اینکه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم یا نه اول باید وضعیت Last Seen یا آخرین زمان آنلاین بودن فرد مورد نظر را بررسی کنیم. اگر اطلاعاتی از آخرین زمان آنلاین بودن فرد مشاهده نمی‌کنید احتمالا بلاک شده اید هرچند ممکن است که آن شخص نمایش آخرین زمان آنلاین بودنش را به حالت غیرفعال در آورده باشد که در این صورت این راهکار برای شما موثر نخواهد بود.

در مرحله بعد بهتر است عکس پروفایل آن شخص را چک کنید. اگر برای مدتی طولانی تغییر نکرده است و آن شخص سابق بر این عادت داشته که مرتبا عکس خود را عوض کند آنگاه این می‌تواند نشانه دیگری باشد که شما بلاک شده اید. علت هم این است که افراد بلاک شده در واتس اپ صرفا عکس‌هایی را میتوانند ببینند که فرد تا پیش از بلاک کردن برای پروفایل خود انتخاب کرده است.

اگر این روش هم جواب نداد شاید بهتر باشد کمی مستقیم و بی پرده عمل کنید و برای آن فرد پیامی ارسال کنید. اگر پیام شما فقط یک تیک می‌خورد و حتی بعد از ساعت‌ها تیک دیگری به آن اضافه نمی‌شود این می‌تواند نشانه‌ای قوی باشد مبنی بر اینکه شما در واتس اپ بلاک شده اید. حتی میتوانید به فرد مورد نظرتان زنگ بزنید؛ اگر تماس برقرار نشد این یعنی شخص مورد نظر شما را در واتس اپ بلاک کرده است.

چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم؟

در انتها می‌توانید تلاش کنید آن فرد را در یک گروه واتس اپی اضافه کنید . اگر پیامی برای شما ارسال شد مبنی بر اینکه اجازه چنین کاری را ندارید آنگاه میتوانید مطمئن شوید که بلاک شده اید .

در کنار روش های بالا ۵ روش دیگر که جامع تر این موضوع را بررسی کرده است برایتان آورده ایم . با ما همراه باشید 

آیا تاکنون با یکی از مخاطبان تان در واتساپ اوقات بدی داشته اید؟ آیا آن ها کاملا شما را نادیده می گیرند؟ شاید شما را بلاک (مسدود) کرده اند و شما فقط با فرستادن پیام هایی که حتی به مقصد نمی رسند وقت خود را تلف می کنید. با توجه به سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران در واتساپ، شما هیچ وقت در جریان این که کسی شما را مسدود کرده است قرار نخواهید گرفت. خودتان باید جست و جوهایی انجام دهید تا حقیقت را بفهمید (شاید حقیقتی تلخ).
در این پست ۵ نشان مبنی بر بلاک شدنتان خواهیم گفت. اگرچه دلایل دیگری هم می تواند برای پاسخ منفی به این علائم وجود داشته باشد، اما زمانی که در کنار هم قرارشان دهید تایید کننده بلاک شدن تان هستند. بیایید ببینیم بلاک شده اید یا خیر.
علامت ۱: آخرین حضور
اگر متوجه شده باشید یک قسمت کوچک “آخرین حضور” در پایین اسم کاربران واتساپ وجود دارد که نشان می دهد آخرین بار کی در واتساپ آنلاین بوده است. این اطلاعات برای کاربر بلاک شده قابل مشاهده نیست و اگر شما نتوانستید این قسمت را در اسمی که به آن مشکوک هستید ببینید، احتمالا بلاک شده اید. اگرچه کاربر می تواند این اطلاعات را از هر کس دیگری هم که بخواهد مخفی کند، در نتیجه این امر به طور قطع تایید کننده بلاک بودن شما نمی باشد.

در ویمگز بخوانید :  ترفند های واتساپ

۱
علامت ۲: تصویر پروفایلش را بررسی کنید
اگر دیدید مدتی است که تصویر پروفایل کاربر مورد نظرتان به روز رسانی نشده (برای چند ماه) می تواند به این معنی باشد که شما بلاک شده اید. افراد بلاک شده نمی توانند تغییرات موجود در پروفایل را ببینند، در نتیجه اگر شما بلاک شده باشید نمی توانید هیچ تغییری را ببینید. البته اگر آن ها یکی از آن افراد تنبلی باشند که تمایلی به آپدیت پروفایل شان ندارند، در نتیجه این می تواند دلیل عدم تغییر پروفایل شان باشد.
علامت ۳: با آن ها تماس بگیرید
همچنین شما می توانید به طور مستقیم (در واتساپ) با آن فرد تماس بگیرید و ببینید تماس برقرار می شود یا نه. کاربران تماس افراد بلاک شده را دریافت نمی کنند، و اگر شما هیچ جوابی دریافت نکردید، می تواند دلیلی بر بلاک بودن شما باشد. از طرفی دیگر ممکن است آن ها به اینترنت وصل نبوده و در نتیجه تماسی دریافت نکرده باشند.

۳
علامت ۴: تایید این که پیام تان را دریافت می کنند
کاربران، همانند تماس، هیچ پیام فوری را از کاربر بلاک شده دریافت نمی کنند. اگر شما بلاک شده باشید می توانید آن را با علامت “دابل – چکی” که در کنار پیام تان وجود دارد بفهمید. یک علامت چک بیانگر این است که پیام تان ارسال نشده، دو علامت چک به این معنی است که پیام تان ارسال شده و رنگ آبی آن علامت نشان می دهد که پیام خوانده شده است. اگر آن ها شما را بلاک کرده باشند پیام تان هرگز به ایشان نمی رسد، و شما فقط یک علامت چک خاکستری در کنار پیام تان می بینید. دوباره، اگر آن ها به اینترنت دسترسی نداشته باشند، نمی توانند پیام تان را دریافت کنند، از این رو این علامت هم ۱۰۰ درصد تایید کننده بلاک بودن شما نمی باشد.

۴
علامت ۵: آن ها را به گروه دعوت کنید
اگر کسی شما را بلاک کرده باشد نمی توانید او را به هیچ گروهی دعوت کنید. نیازی نیست در گروهی که هستید آزمایش کنید، یک گروه جدید بسازید و فردی که مشکوک هستید شما را بلاک کرده دعوت کنید. اگر پیام خطا دریافت کردید که می گوید “نمی توان مخاطب را افزود”، ممکن است بلاک شده باشید.
تایید تمام علائم
اگر برای همه علامت های بالا با پاسخ منفی رو به رو شدید، به احتمال زیاد شما را بلاک کرده اند. اگر باز هم می خواهید ۱۰۰% مطمئن شوید، می توانید گوشی یکی از کاربران واتساپ را قرض بگیرید و شماره مشکوک تان را به آن اضافه کنید. سپس تمام علائم بالا را در دستگاه جدید بررسی کنید. اگر برای هر کدام از این علامت ها پاسخ مثبت دریافت کردید، در نتیجه متاسفانه شما بلاک شده اید. در غیر این صورت صبر کنید تا بزودی با شما تماس بگیرد.

به این مطلب امتیاز دهید :
به این مطلب امتیاز دهید
( رای: 1 امتیاز: 5 )

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.